Säljslut-tävling 23-24/9

Hej duktiga säljare!

Den 23-24:e September så är det säljslut-tävling där du kan vinna biobiljetter eller stadiumcheckar!

För att delta måste du sälja slut alla dina huvudtidningar och anmäla dig i tävlingsmenyn på hemsidan. 

Glöm inte för att få delta måste du ha minst 7 st huvudtidningar i din upplaga. Har du fler tidningar i din upplaga måste du såklart sälja slut det antal du har.

Lycka till med försäljningen i helgen!

Modell för en dag!

Vill du vara vår nya modell för tidningsförsäljningen?

Vi kommer att arrangera ett event där några utav er har chansen att vara våra modeller för hemsidan och tidningsförsäljningens reklam. Fotograferingen kommer att ske i Göteborg och i samband med detta kör vi en lunch ihop där ni får bolla idéer och tips med andra säljare samt se hur det ser ut i GT-huset.

Om du vill vara modell för en dag, maila till: gt-saljare@gt.se och berätta att du är intresserad. I ämnesraden skriver du ”Modell för en dag” 

OBS! Vi ser nu hur stort intresset är och då vi har begränsade platser kan vi inte garantera att alla kan vara med. För dig som är under 18 år kommer vi också behöva intyg från målsman att du får lova att vara med. 

Säljslut-tävling 9-10 september!

Hej alla duktiga säljare!

I helgen har vi en tävling där vinsten är biobiljetter om Du säljer slut dina huvudtidningar. Du vinner 1 biobiljett för varje dag Du säljer slut. 

För att kunna delta i tävlingen måste Du ha minst 7 huvudtidningar i din upplaga. Kom ihåg att anmäla er i tävlingsfliken i menyn!

LYCKA TILL!

Priser för 26-27 augusti

Hej Säljare och Välkommen tillbaka till dig som haft sommarlov!

Nu drar snart hösten igång och därför vill vi också välkomna alla nya säljare. 

Denna helg har vi lite prisändringar enligt ovan.

Lycka till med försäljningen!

30 Juli – Får en bok med magasinet Söndag

Hej Säljare!

Söndag den 30 juli kommer magasinet Söndag att plastas in tillsammans med en spännande kriminalroman skriven av Jenny Rogneby.

Magasinet Söndag tillsammans med boken kommer därför att kosta 25 kr.

Lördagsmagasinet Leva & Bo kostar den 29 juli 29 kr.

Tänk på att uppdatera er upplaga inför helgen. Pocketböckerna brukar generellt sälja väldigt bra!

Ha en fin vecka!

/Säljledarna

Säljslut-tävling 8-9 juli

I helgen har vi en tävling där vinsten är biobiljett om Du säljer slut dina huvudtidningar. Du vinner en biobiljett för varje dag du säljer slut. 

För att kunna delta i tävlingen måste du ha minst 7 huvudtidningar i upplaga. Kom ihåg att anmäla er i tävlingsfliken i menyn!

LYCKA TILL!

Kevin Austin: GT-säljaren som gör musikkarriär!

Det är alltid roligt att höra av före detta   tidningsförsäljare! Här är Kevin, säljaren som slagit igenom med sin musik och som nu är aktuell med låten ”Stereotype”. En låt med ett viktigt budskap som Kevin beskriver nedan:

NU släpper jag ny singel, ”Stereotype”. […]
Låten har för mig ett personligt budskap som bygger på mitt egna engagemang när det gäller ungdomars psykiska ohälsa. 
I.o.m mitt brinnande intresse för dessa frågor så var valet självklart för mig att tacka ja till att bli ambassadör för organisationen ”Under Kevlaret”.
Detta är en organisation som jobbar för att belysa problematiken kring machokulturen och som specifikt kämpar för mäns psykiska ohälsa, vilket även är ett aktuellt ämne i media idag.

 

Vi önskar dig all lycka till, Kevin!

/Säljledarna

 

Magasin och priser under midsommarhelgen

Snart är det Midsommar och det är ju för härligt!

Bland annat  eftersom Du får en extra dag att sälja tidningar på. Ovan ser Du upplaga och pris för Midsommarhelgen.

Som alltid om Du känner Dig osäker på vilka dagar Du säljer, kontakta Din säljledare på mailen senast tisdag 20:e juni.

LYCKA TILL MED FÖRSÄLJNINGEN OCH TREVLIG MIDSOMMAR!

Önskar säljledarna!

Ändrade telefontider vecka 24-32

Hej Alla duktiga Säljare!

Under sommaren, vecka 24-32, når du dina säljledare på telefon på onsdagar mellan kl 13-16.

Som vanligt går det alltid bra att skicka mejl också, om du inte har möjlighet att ringa under telefontiderna.

/Säljledarna

 

Kampanj för era kunder!

Hej alla duktiga säljare!

 

Det pågår en kampanj ute i butikerna nu. Trots att ni ungdomssäljare inte är delaktiga i kampanjen, så kan det hända att ni får frågor kring tävlingsregler osv. Det är då bra att kunna hänvisa till informationen nedan, ni kan också hänvisa till; support@samlaexpressen.se. Viktigt att veta; Kunderna kan köpa tidning av er och använda i tävlingen men Ni säljare skall inte ge några stämplar. Ni säljer era tidningar precis som vanligt.

 

Heta solglasögon när du samlar stämplar med Expressen!

Nu har Expressen tagit fram en sommarkampanj för Expressen/GT/Kvällspostens läsare. Alla som köper fem Expressen, GT eller Kvällsposten får den sjätte tidningen ett par snygga solglasögon på köpet. Solglasögonen kommer från Haga Eyewear och är av god kvalitet och snygg design. Det finns fyra olika modeller att välja mellan. För varje köp av tidning får man en stämpel, efter fem stämplar har man uppfyllt målet.

Så här samlar du dina stämplar.

1 Köp en Expressen/GT/Kvällsposten

2 Fota med din mobil datumet på tidningens framsida. Skicka sedan bilden till oss på 72120 och skriv EXPRESSEN som meddelande. Då får du ett svars-sms direkt och man ser sin första stämpel. I svars-smset får du mer information.

3 För varje dag och Expressen/GT/Kvällsposten du sen köper gör du på samma sätt. När varje datum som kommer in och har godkänts så får du en ny stämpel. Ett datum = en stämpel.

4. Vid fem uppnådda stämplar blir man ombedd att fylla i den adress som man vill ha glasögon och tidningskupong skickad till, och väljer även vilken solglasögonmodell man vill ha. Inom fem-7 arbetsdagar får du ditt paket.

Kampanjen startar måndagen den 29 maj och slutar den 10 juli 2017. Det är ett begränsat antal glasögon per modell och det är först till kvarn som gäller….

Lycka till!

 

Prisinformation Kr.Himmelsfärd och telefontider v. 21.

Hej Alla duktiga säljare!

Nästa vecka är det Kr.himmelsfärd och det betyder extra säljdagar för er. Var noga med att kolla på vårschemat om just Du säljer någon av dagarna! Har Du frågor om dina försäljningsdagar så meddela din säljledare snarast.

V.21 har vi telefontid på tisdag istället för onsdag. Säljledarna slutar kl: 12.00 på onsdag och läser mail på fredag igen. Var därför noga med att senast avboka/ändra inför helgen på onsdag morgon. På fredag har din säljledare har telefontid kl: 09.00-11.00 för er som säljer.

För er som säljer torsdag 25/5, lördag 27/5 och söndag 28/5 når ni helgjouren kl: 8.00-10:30, 0736-33 79 79.