EN NYTTIG ERFARENHET SOM GER KLIRR I KASSAN!

Att sälja tidningar är både roligt och lärorikt. För många är det första arbetet och därmed en bra erfarenhet att ta med sig i livet. När du säljer tidningar är du delaktig i hela processen. Allt från hämtning av tidningar, försäljning och pengahantering till redovisning. Det bästa av allt är dock att du tjänar sköna pengar. För att jobba med tidningsförsäljning måste du vara, eller strax fylla minst 13 år. Vi har ingen åldersgräns uppåt. För att jobba med tidningsförsäljningen behövs också tillåtelse av målsman om du är under 18 år.

SÅ HÄR MYCKET BLIR DIN FÖRTJÄNST!

Du tjänar 4 kronor per huvudtidning (Expressen, Kvällsposten eller GT). Du tjänar mellan 5-12 kr per magasin, beroende på vad magasinet kostar. De allra flesta brukar dessutom få en extra peng av sina kunder och då är såklart all dricks din förtjänst! Huvudtidningen (Expressen, Kvällsposten eller GT) kostar 20 kr. Lördagsmagasinet heter "Leva & bo" och kostar 25 kr. Söndagsmagasinet heter "Söndag" och kostar 19 kr. Pris på magasin kan komma att variera men meddelas då i förväg. Ta för vana att alltid kolla på tidningens förstasida! Det priset gäller alltid.

DIN ARBETSTID

Du säljer tidning på lördagar och söndagar samt röda dagar. Vi rekommenderar en arbetstid på ca: 2 timmar per dag. Du är självklart försäkrad under den tid försäljningen pågår samt under din resa till och från jobbet.

BONUSPREMIER OCH TÄVLINGAR MED FINA PRISER

Förutom pengarna du tjänar, får du även häftiga bonuspremier. Passa också på att vara med i våra roliga tävlingar, där du kan vinna fina priser!