SÄLJAPPEN SOM HJÄLPMEDEL

I Säljappen kan du markera vart dina kunder som köper av dig bor. Du kan även skriva kommentarer som hjälper dig själv eller din vikarie. När du sedan är färdig för dagen med din försäljning så kan du rapportera din returer och direkt se hur stor din förtjänst blev. Här hittar du även information tävlingar som pågår och kontaktuppgifter till din säljcoach.

TIPSA EN KOMPIS OM LEDIGA OMRÅDEN!

Har du en kompis som vill börja sälja och tjäna lite egna pengar kan du genom Säljappen visa var det finns lediga områden. Du ser även vilken/vilka dagar som området är ledigt. Hittar ni kanske ett område som är ledigt där han bor? Efter att din kompis har sålt i 1 månad så skickar vi hem två biobiljetter eller två Stadium presentkort till dig som tack för hjälpen!

Hur installerar jag Säljappen?

Du kan ladda ner Säljappen direk i Appstore eller Play Butiken. Du söker på "Säljappen". Den är helt gratis att ladda ner.
Om du läser detta på din Ipad eller telefon så kan du klicka på följande snabblänkar så kommer du till appens nedladdningssida:
Säljappen till iOS
Säljappen till Android

Obs!
Var noga med att du tillåter Säljappen använda sig av din position så att du kan använda kartan över ditt försäljningsområde.
Var noga med att du tillåter Säljappen skicka Pushnotiser till dig. Annars kommer du gå miste om viktiga meddelanden från oss angående tävlingar, prisändringar och mycket mer.

Säljappen Guide:

Vill du veta mer i detalj hur Säljappen fungerar så kan du ladda ner en guide här: Säljappen guide