Varför skall jag använda Swish?

Swish är ett enkelt sätt att ge kunder som inte har kontanter hemma, möjlighet att ändå köpa en tidning. Det blir även mindre kontanthantering för dig som säljare då pengarna kommer direkt in på ditt eller en förälders konto.
Det är lätt för kunden att ge lite extra dricks till dig, även vid jämna summor. Fler och fler använder sig av Swish och anser det som ett säkert sätt att betala på, den enda uppgiften du behöver dela ut är ditt telefonnummer. Kunden får alltså inte veta ditt kontonummer eller annan personlig information.

 

SWISH ÄR GRATIS ATT ANVÄNDA!

Swish kostar ingenting varken för säljare eller köpare. Det enda kunden behöver veta för att betala är det mobilnummer som din Swish är kopplat till. Pengarna kommer in på ditt konto inom loppet av några sekunder.

Hur skaffar jag Swish?

För att komma igång med Swish måste du först installera Mobilt Bank-ID på din telefon.
Beroende på vilken bank du har, ser installationen lite olika ut. Alla kan skaffa Swish och då det är kopplat till din Bank-ID, är det en väldigt säker betalningsmetod.
När kunden har betalat via Swish, får både säljare och köpare, ett kvitto på att betalningen är gjord, till telefonerna.

Här följer några länkar som guidar dig genom installationen:
Nordea
SEB
Swedbank
Danske Bank
Handelsbanken
Länsförsäkringar
Skandia
Ica Banken
Sparbanken Syd
Sparbanken Öresund

För kunder som inte har kontanter hemma

Beställ Swishhjälpmedel