Säljpremier & tävlingar

Säljtävling sista anmälningsdag är fredag 26 januari 2018.

Säljpremier & tävlingar

Säljtävling 24-25 Februari sista anmälningsdag är torsdag 1 mars 2018.

Sälj tidningar för fina premier

Vi är väldigt glada över att just Du har börjat sälja tidningar! Som tack det fina arbeta du gör, skickar vi fina premier till dig automatiskt efter två veckor och efter två månader. Du behöver alltså inte beställa dina premier. Det här är bara början på din karriär. Många försäljare jobbar i flera år och bygger upp ett eget starkt kunddistrikt.

Bonuspremien gäller endast så länge man är aktiv säljare. Längre ledighet räknas inte som aktiv säljtid.

2 veckor:

Tidningsväska att ha dina tidningar och magasin i. Finns i en storlek som passar alla.  Myntväska att samla dina mynt i under försäljningen. Finns i en storlek som passar alla.

2 månader

2 Biobiljetter eller 2 Stadium presentkort á 100 kr. Vi frågar alltid vilket alternativ du helst önskar innan vi skickar ut dem till dig.

Tävlingar

Vi har löpande tävlingar där du som lyckas ordentligt med försäljningen kan ta del av fina priser. Kolla nyheterna för information om senaste tävlingen.

Värva en kompis

Känner du någon som du tror vill tjäna extrapengar och som passar som säljare? Någon som uppskattar ett spännande jobb? Då ska du inte tveka att fylla i formuläret nedan!

Du som redan säljer GT vet att det är ett bra sätt att tjäna pengar. Har Du en kompis eller ett syskon som också vill sälja tidningar? Fyll i formuläret här nedan så skickar vi 2 biobiljetter till dig som tack för hjälpen! (Du får biobiljetterna så fort din kompis/syskon betalar sin första faktura). Din kompis behöver inte ha fyllt 13 år för att du skall anmäla honom/henne.

Han/hon måste dock ha fyllt 13 år för att få börja sälja GT.
Har du inte börjat sälja tidningar ännu?
Börja sälja tidningar idag!

  • Anmäl ditt intresse för att börja sälja tidningar