Kampanj för era kunder!

Hej alla duktiga säljare!

 

Det pågår en kampanj ute i butikerna nu. Trots att ni ungdomssäljare inte är delaktiga i kampanjen, så kan det hända att ni får frågor kring tävlingsregler osv. Det är då bra att kunna hänvisa till informationen nedan, ni kan också hänvisa till; support@samlaexpressen.se. Viktigt att veta; Kunderna kan köpa tidning av er och använda i tävlingen men Ni säljare skall inte ge några stämplar. Ni säljer era tidningar precis som vanligt.

 

Heta solglasögon när du samlar stämplar med Expressen!

Nu har Expressen tagit fram en sommarkampanj för Expressen/GT/Kvällspostens läsare. Alla som köper fem Expressen, GT eller Kvällsposten får den sjätte tidningen ett par snygga solglasögon på köpet. Solglasögonen kommer från Haga Eyewear och är av god kvalitet och snygg design. Det finns fyra olika modeller att välja mellan. För varje köp av tidning får man en stämpel, efter fem stämplar har man uppfyllt målet.

Så här samlar du dina stämplar.

1 Köp en Expressen/GT/Kvällsposten

2 Fota med din mobil datumet på tidningens framsida. Skicka sedan bilden till oss på 72120 och skriv EXPRESSEN som meddelande. Då får du ett svars-sms direkt och man ser sin första stämpel. I svars-smset får du mer information.

3 För varje dag och Expressen/GT/Kvällsposten du sen köper gör du på samma sätt. När varje datum som kommer in och har godkänts så får du en ny stämpel. Ett datum = en stämpel.

4. Vid fem uppnådda stämplar blir man ombedd att fylla i den adress som man vill ha glasögon och tidningskupong skickad till, och väljer även vilken solglasögonmodell man vill ha. Inom fem-7 arbetsdagar får du ditt paket.

Kampanjen startar måndagen den 29 maj och slutar den 10 juli 2017. Det är ett begränsat antal glasögon per modell och det är först till kvarn som gäller….

Lycka till!